Платформа емодзі, тематичні пакунки анімованих емодзі, Telegram Premium у подарунок та інші нововведення

Читати оригінал англійською
Тематичні пакунки емодзі, Telegram Premium у подарунок та інші нововведення

Цього літа Telegram подолав позначку в 700 мільйонів активних користувачів і презентував Premium Telegram Premium – підписку, що дає змогу підтримувати розробку Telegram та отримувати доступ до ексклюзивних можливостей.

Сьогоднішнє оновлення приносить нову платформу для створення емодзі, анімовані емодзі в текстах повідомлень та описах до медіа, тематичні набори емодзі, можливість надсилати Telegram Premium у подарунок, нові налаштування приватності для голосових повідомлень і не тільки.

Premium Тематичні пакунки емодзі

Відтепер у Telegram є відкрита платформа для створення нових емодзі – будь-хто може завантажити власні пакунки із унікальними персонажами для Premium-користувачів.

Нові анімовані емодзі можна використовувати прямо в текстах повідомлень і описах до медіа, додаючи ще більше емоцій до ваших чатів. Premium-користувачі отримають 10 початкових тематичних пакунків емодзі, що у сумі містять понад 500 Premium-емодзі, і ще незліченну кількість нових вже незабаром.

Коли ви починаєте писати повідомлення, кнопка Наліпки Наліпок перетворюється на кнопку Емодзі Емодзі, що відкриває перероблену панель емодзі, аби ви швидко могли переглянути свої пакунки емодзі чи додати нові.

Усі користувачі зможуть користуватись будь-якими анімованими емодзі у своєму чаті «Збережене», аби спробувати їх – або ж додати більше стилю до своїх нотаток і нагадувань.

Усі пакунки включено до пропозицій емодзі – напишіть :посмішка чи :хаха, і ви побачите результати з усієї своєї колекції. Якщо вставити статичний емодзі, ви також побачите пропозиції з усіх ваших анімованих пакунків.

Інтерактивні тематичні емодзі

Багато популярних тематичних емодзі є інтерактивними, якщо надсилати їх в особистих чатах – будь-який користувач може натиснути на них, щоб побачити синхронізовані для обох співрозмовників повноекранні ефекти.

Спробуйте зі звичайними емоціями, як-от: 😂😍😁😱❤️👍🎉, та іншими, як-от: 💸🔥👻.

Нова панель наліпок, GIF та емодзі для iOS

У застосунку для iOS ми переробили панель наліпок – відтепер наліпки, GIF та емодзі розташовано в окремих вкладках, як на інших платформах і у вебверсії.

У всіх застосунках секція GIF тепер містить тисячі високоякісних GIF з ваших улюблених фільмів та серіалів, які створили учасники нашого недавнього конкурсу.

Premium Налаштування приватності для голосових повідомлень

Premium-користувачі тепер мають нове налаштування, що дозволяє їм контролювати коло осіб, які зможуть надсилати їм голосові та відеоповідомлення – такі як: Усі, Мої контакти або Ніхто.

Налаштування приватності для голосових і відеоповідомлень

Як і з іншими налаштуваннями приватності, тут також підтримуються винятки. Це надає вам можливість вибрати окремих користувачів чи групи користувачів, які Завжди зможуть або Ніколи не зможуть надсилати вам голосові повідомлення.

Якщо хтось із вашого списку Завжди надішле голосове повідомлення в недоречний час, ви завжди можете перетворити їхнє голосове повідомлення на текст.

Це налаштування доступне в Налаштуваннях > Приватність і безпека > Голосові повідомлення.

Premium Telegram Premium у подарунок

Якщо у вас уже є Telegram Premium, відтепер ви також можете ділитись цим досвідом із друзями, родичами та колегами, надсилаючи їм передплачену підписку на 3, 6 або 12 місяців – за знижкою.

Щоб це зробити, відкрийте профіль користувача, натисніть Меню iOS або Меню Android та виберіть Подарувати Premium. Подарункова підписка миттєво з'явиться у вашому чаті з цим користувачем у спеціальній анімованій подарунковій коробці.

Якщо ви користуєтесь одним із наших застосунків Telegram для комп'ютерів, або завантажили ваш застосунок для Android напряму з нашого вебсайту, ви можете використовувати ботів, як-от @PremiumBot, щоб підписатись на Telegram Premium чи подарувати комусь підписку.

В Telegram FAQ тепер можна знайти окрему секцію про Telegram Premium – де ви можете дізнатися, як керувати вашою підпискою, які функції вона пропонує та чому змушує відчувати себе таким теплим і пухнастим.

Більше інтерактивних емодзі

Робити нові інтерактивні емодзі з ефектами на повний екран є гарною традицією. Цього разу ми підтримуємо її новою партією: 🍌🤨⚡️💔🏆😐. Надішліть один з цих емодзі в особисті повідомлення й натисніть на нього, щоб побачити анімаційний ефект:

Ці емодзі також тепер доступні як реакції – поки що тільки для Premium-підписників.

Будь-хто може збільшити лічильник на таких ексклюзивних реакціях, якщо їх вже додали до повідомлення Premium-користувачі.

На сьогодні це все. Насолоджуйтесь останнім місяцем літа, а ми поки продовжимо працювати – вже над наступним оновленням.


12 серпня 2022
Команда Telegram

Other News

Історії для груп і ще 8 нововведень

Telegram виводить спілкування в групах на новий рівень завдяки 9 можливостям, які вдосконалюють досвід комунікації. Тепер групи мають змогу публікувати історії та зберігати їх як публікації…
Feb 29, 2024

Збережене 2.0, одноразові голосові повідомлення та ще 8 можливостей

Протягом січня Telegram отримав 10 нових можливостей, зокрема оновлений чат «Збережене», одноразові голосові та відеоповідомлення, які…
Jan 31, 2024

Вдосконалені дзвінки, ефект «Клацу Таноса» та епічне оновлення ботів

У 10-му оновленні 2023 року Telegram додає вдосконалені дзвінки в новому кольоровому дизайні, що використовує менше заряду акумулятора…
Dec 31, 2023

Зовнішній вигляд каналу, дописи в історіях та інші вдосконалення

У різдвяному оновленні канали можуть встановлювати шпалери, емоджі-статуси та фонові іконки профілю, користувачі можуть поширювати повідомлення…
Dec 23, 2023