Реакції без обмежень, емодзі-статуси та ще багато нового

Читати оригінал англійською
Реакції без обмежень, емодзі-статуси та ще багато нового

У попередньому оновленні Telegram влаштував революцію у світі емодзі, презентувавши відкриту платформу для створення користувацьких анімованих емодзі. З цим оновленням ви отримаєте ще більше застосувань нових емодзі для ще більшої експресивності — реакції без обмежень та емодзі-статуси.

Реакції без обмежень

Відтепер усім користувачам доступні десятки реакцій — включаючи ті, що раніше були ексклюзивними для Telegram Premium, як-от: 🤣 😐 🐳. Щоб розмістити всі нові емодзі, ми переробили панель реакцій — тепер її можна розширювати. Реакції, якими ви користуєтеся найчастіше, будуть показуватися вгорі.

Premium Передплатники Telegram Premium можуть вибирати реакції з нескінченної кількості користувацьких емодзі. Щоб облегшити вибір із тисяч емодзі, тепер вони можуть залишати до 3 реакцій на повідомлення.

На цю мить ці зміни у роботі реакцій стосуються тільки груп і особистих чатів.

Адміністратори груп можуть контролювати, чи дозволені користувацькі реакції у їхніх групах.

Premium Емодзі-статуси

Відсьогодні Premium-користувачі можуть встановлювати анімовані емодзі-статуси, що показуються поруч із їхнім іменем, аби мати змогу швидко ділитися з усіма тим, як вони себе почувають або чим зараз займаються. Цей емодзі-статус замінює собою вашу Premium позначку Premium у списку чатів, у групах та у вашому профілі.

Ви можете встановити один із 7 стандартних статусів, що міняють свій колір в залежності від теми Telegram, або ж вибрати із нескінченної кількості користувацьких емодзі. Популярні пропозиції для роботи, сну, подорожей і більше будуть показуватися вгорі.

Натисніть на значок Premium угорі вашого списку чатів або відкрийте Налаштування, щоб змінити ваш статус. Натисніть і утримуйте емодзі, щоб встановити статус на конкретну тривалість.

Будь-хто може користуватись відкритою платформою емодзі, щоб завантажувати користувацькі пакунки з унікальним стилем і персонажами для користувачів Telegram Premium.

Покращений процес входу

Користувачі, які часто виходять і входять у свої акаунти, відтепер зможуть отримувати коди для входу на свою електронну пошту та користуватись Увійти через Apple або Увійти через Google.

Реєстрацію і вхід в акаунт Telegram на iOS тепер покращено новим інтерфейсом та веселими анімаціями, з якими вже знайомі користувачі Android.

Нові посилання для псевдонімів

Щоб ділитися публічними профілями, групами й каналами було легко будь-де в інтернеті, усі псевдоніми в Telegram, як-от @username, мають свої посилання типу t.me/username.

Відтепер кожний псевдонім підтримує новий унікальний формат посилань — username.t.me — для тих, хто хоче зробити акцент на своєму імені (або ж має проблеми зі знаходженням клавіші «/»).

Нові посилання t.me

Пріоритет завантажень на Android

Медіа й файли, що в процесі завантаження, можна контролювати на вкладці “Завантаження” у Пошуку або натиснувши на Завантаження на Android значок, що зʼявляється у вашому списку чатів. Тепер ви можете затиснути будь-які елементи списку, щоб перевпорядкувати їх і змінити їхній пріоритет — файл нагорі завантажиться першим.

Ця можливість уже була доступна на iOS — затисніть елемент у Завантаження на iOS списку та виберіть “Підняти пріоритет”.

Інші покращення для Android

Ще ми додали нові плавні анімації для відкриття, закриття і заміни медіа на Android.

А тим, хто вже на Android 13 і вище, тепер доступні тематичні іконки Telegram, які будуть автоматично синхронізуватися з налаштуваннями нічного режиму та акцентного кольору вашого пристрою.

Іконка на Android

Та й на сьогодні все. Поки всі повертаються до роботи й навчання, ми — до своїх секретних лабораторій, де наступне оновлення вже набуває своєї форми.


16 вересня 2022
Команда Telegram

Other News

Історії для груп і ще 8 нововведень

Telegram виводить спілкування в групах на новий рівень завдяки 9 можливостям, які вдосконалюють досвід комунікації. Тепер групи мають змогу публікувати історії та зберігати їх як публікації…
Feb 29, 2024

Збережене 2.0, одноразові голосові повідомлення та ще 8 можливостей

Протягом січня Telegram отримав 10 нових можливостей, зокрема оновлений чат «Збережене», одноразові голосові та відеоповідомлення, які…
Jan 31, 2024

Вдосконалені дзвінки, ефект «Клацу Таноса» та епічне оновлення ботів

У 10-му оновленні 2023 року Telegram додає вдосконалені дзвінки в новому кольоровому дизайні, що використовує менше заряду акумулятора…
Dec 31, 2023

Зовнішній вигляд каналу, дописи в історіях та інші вдосконалення

У різдвяному оновленні канали можуть встановлювати шпалери, емоджі-статуси та фонові іконки профілю, користувачі можуть поширювати повідомлення…
Dec 23, 2023