Paylaşılabilir Sohbet Klasörleri, Özel Duvar Kağıtları ve Daha Fazlası

Orijinal duyuruyu İngilizce okuyun
Paylaşılabilir Sohbet Klasörleri, Özel Duvar Kağıtları ve Daha Fazlasının Tanıtımı

Bu güncelleme, kullanıcıların tek bir bağlantıyla tüm sohbet klasörlerini paylaşmasına, bireysel sohbetler için özel duvar kağıtları oluşturmasına, herhangi bir sohbette web uygulamalarını kullanmasına ve daha fazlasına olanak tanır.

Paylaşılabilir Sohbet Klasörleri

Sohbet klasörleri artık arkadaşlarınızı veya iş arkadaşlarınızı düzinelerce çalışma grubuna, haber kanalı koleksiyonlarına ve daha fazlasına davet eden bir bağlantıyla paylaşılabilir. Bağlantıyı alan kişiler tek dokunuşla klasörü ekler ve klasörün tüm sohbetlerine anında katılırlar.

Her sohbet klasörü, farklı sohbetlere erişim sağlayan birden çok davet bağlantısını destekler. Bir bağlantı oluştururken, dahil etmek istediğiniz sohbetleri seçin ve buna Stajyerler veya Yöneticiler gibi benzersiz bir ad verin.

Herhangi bir genel sohbeti ve insan ekleme yönetici haklarına sahip olduğunuz sohbetleri dahil edebilirsiniz.

Klasörünüze daha fazla sohbet eklerseniz ve bağlantısını güncellerseniz, üyeler yeni sohbetlere katılma önerisi görür.

Bir klasör oluşturmak için Ayarlar > Sohbet Klasörleri'ni açın. Daha fazla ayrıntı için Paylaşılabilir Klasörler hakkındaki derinlemesine kılavuzumuza bakın.

Özel Duvar Kağıtları

Favori fotoğraflarınız ve renk kombinasyonlarınız; konuşmalara ekstra kişilik kazandırmak ve onları öne çıkarmak için belirli sohbetlerde özel duvar kağıtları haline gelebilirler.

Bir duvar kağıdı ayarladıktan sonra, sohbette arkadaşınızın aynı duvar kağıdını kendi tarafına eklemesine veya kendi duvar kağıdını oluşturmasına olanak tanıyan özel bir mesaj gönderilir.

Herhangi bir özel sohbette özel bir duvar kağıdı ayarlayabilirsiniz. Özel bir arka plan ayarlamak için Android'de sohbet başlığında ⋮ > Duvar Kağıdı Ayarla'ya dokun veya iOS'te bir profil açıp ⋯ > Duvar Kağıdını Değiştir'e dokun.

Daha İyi Botlar

Telegram botları, kesintisiz web uygulamalarını barındırabilir ve milyonlarca kullanıcıya hizmetler ve yardımcı programlar sunar. Bu web uygulamaları artık herhangi bir sohbetten başlatılabilir.

Bu özelliği destekleyen botların web uygulamalarına doğrudan bağlantı üzerinden veya Telegram'daki herhangi bir sohbette botun kullanıcı adından bahsedilerek erişilebilir. Örneğin, herhangi bir sohbette @durgerkingbot (ardından bir boşluk) yazmayı veya şu bağlantıyı göndermeyi deneyin: https://tttttt.me/DurgerKingBot/menu

Web uygulamaları bir grupta başlatıldığında artık üyeler için işbirliği ve çok oyunculu özelliklerini destekleyebilir.

Bu, Telegram'da üçüncü taraf geliştiriciler ve tüccarlar için zaten geniş olan fırsatları herkes için ücretsiz şekilde daha da genişletiyor. API'yi inceleyin ve oluşturmaya başlayın!

Telegram botları hakkında en son güncellemeler için @BotNews abone olun.

Fragment Üzerindeki Bot Bağlantıları ve Telegram Premium

Botlar artık -bot son eki olmayan bağlantılar da dahil olmak üzere koleksiyonluk kullanıcı adlarını kullanabilir.

Ayrıca Telegram Premium'u kendiniz için satın alabilir veya Fragment aracılığıyla başkalarına hediye edebilirsiniz.

Ekler için Hızlı Kaydırma

Ek menüsü artık tıpkı Paylaşılan Medya'daki gibi süper yüksek hızlarda kayıyor. Zaman yolculuğu için tarih çubuğunu aşağı çekin.

Konularda Okuma Süresi

Konuların etkin olduğu 100 üyenin altındaki gruplarda, okundu bilgileri artık mesajlarınızın diğer grup üyeleri tarafından ne zaman okunduğunu gösteriyor.

Geliştirilmiş Arayüzler

Çevrimiçiyken Gönder, partnerinizin son görülme zamanını görebileceğiniz sohbetlerde daha az tıklama gerektirir, Gönder düğmesine basılı tutun.

İzinleri ayarlamak ve önce birkaç mesajı sabitlemek istiyorsanız hemen üye eklemeden gruplar oluşturabilirsiniz.

En yeni iPhone'larda, profiller ve bilgi sayfalarında gezindiğinizde profil resimlerinde dinamik adada sorunsuz bir şekilde kayan yeni bir animasyon bulunur.

Bugünlük bu kadar, daha fazla özellikle yakında görüşmek üzere

Telegram ekibi olarak Ramazan bayramınızı kutlarız. Bu güzel günde arkadaşlarınızın ve akrabalarınızın bayramını kutlamak ve Telegram Premium aboneliği hediye etmek için sohbetlerdeki Hediye Et düğmesine dokunabilirsiniz.


21 Nisan 2023
Telegram Ekibi